I våra fastigheter finns.

Jannes Lastbilsservice

Janne är en mycket bra reperatör som vi har ett nära sammarbete med. Han utför reparation och service av lastbilar, entreprenadmaskiner och skogsmaskiner samt hydraulservice. Pågrund av Jannes snabba insatser under många år har vi klarat oss med endast kortare driftstop.

Vestas vindkraft

Vestas har gjort affärer i Sverige i mer än 30 år. Vi installerade vår första turbin i Falkenberg 1983 – en V15 med kapacitet på blott 55 kW. Fram tills idag har vi installerat nära 3 GW i Sverige med mer än 1.700 vindkraftverk.

Besikta Bilprovning

Din bilbesiktning i Åseda. Du hittar oss på Terminalgatan 4. Vi hjälper dig vare sig du ska besikta bilen, mc:n eller lätt lastbil och alltid med samma goda service! Stationen även emot tunga fordon för besiktning vid angivna datum. Du kan boka besiktning i Åseda direkt här på hemsidan, via vår kundtjänst eller svänga förbi på drop-in (OBS! Drop-in i mån av tid. Olika fordon har olika möjligheter till drop-in besiktning).

Meny Telecom

Meny Telecom är ett företag som erbjuder produkter och tjänster inom Telefoni, Mobilförstärkning, Komradio, Alkolås, Körjournaler m.m Våra kunder finns över hela landet med centrum i sydöstra Sverige. Här servar vi små som stora företag, organisationer och offentlig sekto


All Copy Rights Reserved For AGL-LOGISTIK 2018